کانال آپارات چشم اندازinstagram | linkedin | twitter |  | facebook  | google plus

ترد شدن كلم قرمز

      اگر می خواهید ، از كلم قرمز برای سالاد استفاده كنید و كلم ها سفت هستند برای ترد شدن كلم قرمز از این دو روش استفاده كنید:   &...


 

 

ترد شدن كلم قرمز

 

اگر می خواهید ، از كلم قرمز برای سالاد استفاده كنید و كلم ها سفت هستند برای ترد شدن كلم قرمز از این دو روش استفاده كنید:

 

 

روش اول: مقداری آب داخل ظرف ریخته و روی اجاق گاز بگذارید. دو قاشق غذا خوری سركه به آن اضافه كنید كلم ها را خرد كنید و داخل آب جوش و سركه بریزید. بعد از دو جوش آنها را داخل آبكش بریزید، تا آبش خارج شود و درضمن خنك شود می بینید كه چقدر ترد و خوشمزه می شود.

 

روش دوم: می توانید كلم خرد شده را در ظرف فلزی ریخته و برای چند دقیقه داخل فریزر قرار دهید ، بسیار ترد می شود.

 


پایگاه تخصصی بانوان یزد


گروه نکات مهم آشپزی / پرتال خبری و سرگرمی چشم انداز
منبع : beytoote.com

مطالب مرتبط : 

telegram1